Information
CLOSE

THE SKYSCRAPER

THE SKYSCRAPER


Location
Cloud View Road
Area
2000 sq feet

A sense of cohesion has been achieved through thoughtful design, resulting in a home which is the ideal place to relax after a long day. Here, the cosy, neutral palette is juxtaposed against darker surfaces, creating a sophisticated yet warm and welcoming space.

In an unconventionally laid-out home in which two bedrooms are accessible directly from the main living room, concealed doors have been deliberately designed to be indiscernible from the rest of the walls and decor. At one end, balcony doors open up to spectacular views of Victoria Harbour, allowing natural light to diffuse directly to the opposite end of the space, where a glass-walled study room has been sited for maximum visual transparency.

The neutral colour scheme of cool creams, soft browns and warm beiges extends into the bedrooms and kitchen. Here, the grain of wooden cabinetry adds texture and visual appeal, blending perfectly with the minimalistic ethos. Meanwhile, the effect of pale-coloured walls and ceiling is to disperse light and create a sense of spaciousness that is especially important in Hong Kong’s housing landscape.


THE SKYSCRAPER

Infused with an artistic ambience, this refurbished apartment demonstrates an excellent blend of practicality and modernity.

Information